ΕΚΘΕΣΗ DA VINCI 2019

 

Αγαπητοί γονείς/μαθητές,

Το BEST ENGLISH STUDIES ταξιδεύει στο χώρο και τον χρόνο για να επισκεφτεί την μοναδική έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019.

Ένα εμβληματικό κτίριο του κέντρου της Αθήνας, το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για να φιλοξενήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία, τιμώντας έτσι τη μεγαλύτερη διάνοια όλων των εποχών, 500 χρόνια μετά το θάνατό του.

Μία καθηλωτική οπτικοακουστική, βιωματική εμπειρία που παρουσιάζει τη ζωή και το έργο αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη και εφευρέτη.
Τα Μυστικά της Μόνα Λίζα. Τα μυστικά του πιο διάσημου έργου τέχνης στον κόσμο, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά από τον Pascal Cotte και το Lumiere Technology Institute. Μία λεπτομερής επιστημονική ανάλυση και παρουσίαση του αινιγματικού αυτού πίνακα.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!


ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ:
18 € / ΕΝΗΛΙΚΑΣ (αρχική τιμή 25 €)
16 € / ΠΑΙΔΙ (αρχική τιμή 18 €)

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στην έκθεση καθώς και η ξενάγηση για να γνωρίσουμε βιωματικά και ακόμα πιο άμεσα την μεγαλύτερη ιδιοφυία όλων των εποχών, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να λύσουμε τις απορίες μας.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν στη Γραμματεία του Κέντρου μας μέχρι και την Τρίτη 29-01-2019.


Για όσους δεν έχουν τρόπο μετακίνησης στην έκθεση διατίθεται πούλμαν από το κέντρο μας, με extra κόστος 9 € / άτομο, αναχώρηση 10.00 από την έδρα μας και επιστροφή στις 14.00.

 

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

DR. ANTHONY MOUTSOS
DIRECTOR OF STUDIES &
OWNER OF BEST ENGLISH STUDIES
Λεωφ. Δημοκρατίας 73, 15127, Μελίσσια, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Tel.210-8100084, Fax: 2108100085